Neem contact met ons op!

Interesse in onze producten? Machines die hersteld moeten worden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Home » Landbouwmateriaal te koop

Landbouwmateriaal te koop

Bij VDK-Technix BVBA te Zele, in de omgeving van Gent, is landbouwmateriaal te koop van topmerken die producten van uitstekende kwaliteit op de markt brengen. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van land- en tuinbouwmachines met bijpassende onderdelen. Bent u tevreden met uw machine, maar mag deze het nodige onderhoud ondergaan? Ook dan zit u zeker goed bij ons.

Landbouwmateriaal van topmerken te koop bij dé specialist

Bij ons vindt u machines en een grote diversiteit aan landbouwmateriaal van topmerken dat te koop staat. Gaat u voor een tractor van CASE, Storti of Manitou of heeft u enkele specifieke onderdelen nodig? Denk hierbij aan onderdelen van de merken:

Wilt u graag meer informatie over de tractoren of de onderdelen? Onze ervaren medewerkers geven u graag de nodige vakkundige informatie. Zo weet u zeker dat u goed voorbereid te werk kunt gaan.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Heeft u een vraag over het landbouwmateriaal dat bij ons te koop is? Of heeft u een vraag over de tweedehands machines? Stel uw vragen dan via het online contactformulier. Tevens is het mogelijk om te bellen naar +32 (0) 52 52 74 45 of om een e-mail te sturen naar kris@vdk-technix.be. Bekijkt u binnenkort bij ons het landbouwmateriaal dat te koop staat?

Service op korte termijn

De oplossing voor u

Herstellingen ter plaatse

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht