Neem contact met ons op!

Interesse in onze producten? Machines die hersteld moeten worden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Home » Landbouwmateriaal te koop

Landbouwmateriaal te koop

Wij bieden landbouwmateriaal van uitstekende kwaliteit te koop aan. Bij VDK-Technix BVBA te Zele, in de omgeving van Gent, vindt u enkel en alleen topmerken binnen de sector. Bij ons kunt u terecht voor de aankoop van land- en tuinbouwmachines met bijpassende onderdelen. Bent u tevreden met uw machine, maar mag deze het nodige onderhoud ondergaan? Ook dan zit u zeker goed bij ons.

Landbouwmateriaal van topmerken te koop bij dé specialist

Bij ons vindt u machines en een grote diversiteit aan landbouwmateriaal van topmerken dat te koop staat. Gaat u voor een tractor van Storti, CASE of Manitou of heeft u enkele specifieke onderdelen nodig? Wij hebben onderdelen beschikbaar van onderstaande merken:

  • GRANIT
  • Bepco
  • Kramp

Wilt u graag meer informatie over de tractoren of de onderdelen? Onze ervaren medewerkers in Zele geven u graag de nodige vakkundige informatie. Zo weet u zeker dat u goed voorbereid te werk kunt gaan.

Vraag om meer info over het landbouwmateriaal dat wij te koop aanbieden

Heeft u een vraag over het materiaal dat wij beschikbaar hebben? Of heeft u een vraag over de tweedehands machines? Stel uw vragen dan via het online contactformulier. Tevens is het mogelijk om te bellen naar +32 (0) 52 52 74 45 of om een e-mail te sturen naar kris@vdk-technix.be. Voor u het weet geniet u van ons landbouwmateriaal dat te koop staat!

Service op korte termijn

De oplossing voor u

Herstellingen ter plaatse

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

VDK Technix