Neem contact met ons op!

Interesse in onze producten? Machines die hersteld moeten worden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Home » Kramp online

Kramp onderdelen online bestellen

Uw Kramp onderdelen kunt u online bestellen in België bij VDK-Technix BVBA te Zele, in de omgeving van Gent. Wij zijn met 15 jaar ervaring een specialist op het gebied van advies en verkoop van landbouwmachines en tuinbouwmachines. Bij ons kunt u onder andere terecht voor klein of groot onderhoud, wisselstukken, mobiele aircoservice en hydraulische slangenpersen.

Materiaal van Kramp online bestellen bij dé specialist uit België

U rekent bij ons op deskundig advies over de apparaten van Kramp en kunt deze ook meteen online bestellen. Er is immers een ruime keuze uit apparaten van topkwaliteit. Denk hierbij aan:

  • Aandrijfassen
  • Voertuigverlichting
  • Luchtverzorging
  • Ringleidingen
  • Riemaandrijvingen

Uiteraard staan wij u graag te woord om de eigenschappen van deze producten verder toe te lichten. Bent u tevreden met uw machines en/of apparaten op dit moment maar wilt u deze wel van het nodige onderhoud voorzien? Of is uw apparaat defect? Dan ben u hiervoor bij ons ook aan het juiste adres. Wij lossen namelijk de meest complexe elektronische storingen snel op omdat we deze storingen en/of defecten dagelijks tegenkomen. Tevens geniet u steeds van de beste service.

Kom in contact met ons voor eerlijk en deskundig advies

Wilt u meer informatie over de producten van Kramp die u online bij onze zaak in België kunt bestellen? Of wilt u meer weten over onze andere producten, zoals een een kunstmeststrooier of een voermengwagen? Neem contact met ons op en stel uw vragen via het online contactformulier, via kris@vdk-technix.be of bel even naar het nummer +32 (0) 52 52 74 45. Bestelt u binnenkort uw Kramp artikelen online bij onze zaak in België?

Service op korte termijn

De oplossing voor u

Herstellingen ter plaatse

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht