Home » Nieuws

Volg hier onze nieuws update

Maak kennis met de Valtra Q Serie

De Q-serie is een plezier om mee te werken en een droom voor de bestuurder. Hij biedt de perfecte combinatie van vermogen, praktische bruikbaarheid, precisie en prestaties voor meer efficiëntie en winstgevendheid.

De Q-serie is een kwaliteitstractor met een hoofdletter K. Daarom zijn Q-gecertificeerde dealers de enige professionals die gekwalificeerd zijn om aan uw behoeften te voldoen. Zij vertegenwoordigen de beste kennis, service en aftersalescapaciteiten om ervoor te zorgen dat u maximaal profiteert van de gunstige total cost of ownership en de voordelen van smart farming van de Q-serie. Wanneer uw bedrijf een machine nodig heeft met genoeg vermogen om elke taak aan te kunnen en elk werktuig te kunnen gebruiken, leveren de 7,4-liter zescilindermotor van de Q-serie en de CVT-transmissie het vermogen dat u nodig hebt wanneer u het nodig hebt. Dankzij het consistente koppel en de hoge vermogensafgifte beschikt u altijd over voldoende vermogen om de klus te klaren.

Your Title Goes Here

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

VDK Technix