Neem contact met ons op!

Interesse in onze producten? Machines die hersteld moeten worden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Home » SIP hooibouw

SIP voor hooibouw

Bent u op zoek naar een machine van het merk SIP voor in de hooibouw? Bij VDK-Technix in Zele vindt u verschillende landbouwmachines van topmerken. Zo hebben we ook machines voor de hooibouw van het gekende SIP. Geniet van de kwaliteit en de decennialange ervaring van deze landbouwspecialist en koop uw machines van het Sloveense merk bij ons.

Een SIP voor in de hooibouw staat garant voor kwaliteit

Als landbouwer wilt u natuurlijk dat uw taken zo vlot en efficiënt mogelijk verlopen. Daarvoor heeft u uiteraard machines van hoge kwaliteit nodig. Om die reden is het zeker een aanrader om te kiezen voor machines van SIP voor de hooibouw. Bij VDK-Technix in Zele bieden we zowel tweedehands machines als gloednieuwe machines aan. Bent u er niet helemaal zeker van wat u het best aanschaft? Dan denken onze experts graag met u mee. Bent u ook op zoek naar andere machines voor de landbouw, zoals een tweedehands kniklader? Of kunt u nieuwe tractoronderdelen gebruiken? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Bestel uw SIP bij ons

Denkt u dat een SIP een oplossing kan bieden voor de hooibouw binnen uw bedrijf? Aarzel dan niet om eens te kijken tussen ons aanbod aan machines. Vindt u iets niet terug? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te bellen naar het nummer +32 (0) 52 52 74 45 of door een e-mail te sturen naar kris@vdk-technix.be.

Service op korte termijn

De oplossing voor u

Herstellingen ter plaatse

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

VDK Technix