Neem contact met ons op!

Interesse in onze producten? Machines die hersteld moeten worden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Home » Sulky kunstmeststrooier

Van het merk Sulky een kunststofmestrooier kopen

Een Sulky kunstmeststrooier koopt u eenvoudig bij VDK-Technix BVBA in Zele, in de omgeving van Gent. Wij hebben 15 jaar ervaring binnen het vak en zijn experts op het gebied van landbouw- en tuinbouwmachines. U rekent dus te allen tijde op een passend advies dat aansluit bij uw wensen en behoeften. Gaat u een Sulky kunstmeststrooier bij ons aanschaffen? Dan bent u verzekerd van topkwaliteit.

Een Sulky kunstmeststrooier van dé specialist

Kiest u voor een kunstmeststrooier van VDK-Technix BVBA in Zele? Dan ontvangt u een eerlijk en deskundig advies van onze professionele medewerkers. Daarnaast bieden wij u vakkundige onderhoudsservice aan. Hierdoor weet u zeker dat uw machine of apparaat na het onderhoud weer in topvorm is. Naast de nodige nieuwe of tweedehands machines, zoals een kunstmeststrooier of een trekker, kunt u bij ons diverse onderdelen bestellen van merken zoals GRANIT, Kramp en Bepco.

Vraag om meer info over een Sulky kunstmeststrooier

Heeft u vragen over een Sulky kunstmeststrooier of over onderdelen die u in de webshop heeft gezien? Wij beantwoorden deze graag als u ons contacteert via het online contactformulier. U kunt ons ook bellen via het nummer +32 (0) 52 52 74 45 of een e-mail sturen naar kris@vdk-technix.be. U heeft de garantie dat u alles, van A tot Z, bij ons kunt vinden voor uw bedrijf!

Service op korte termijn

De oplossing voor u

Herstellingen ter plaatse

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

VDK Technix