Neem contact met ons op!

Interesse in onze producten? Machines die hersteld moeten worden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Home » Tweedehands tractor te koop

Tweedehands tractor te koop

Bent u op zoek naar een tweedehands tractor die te koop staat? Al onze modellen worden getest op kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Waarom zou u te veel betalen als u ook kunt genieten van een klantvriendelijke prijs? Bij VDK-Technix BVBA in Zele, niet ver van Gent, heeft u de keuze tussen verschillende tweedehands tractoren die wij te koop aanbieden.

Zoek de perfecte tweedehands tractor die te koop staat

Bij VDK-Technix BVBA in Zele vindt u niets anders dan gerenommeerde topmerken. Denk bijvoorbeeld aan Valtra, Manitou en Kramp. Wij hebben niet alleen de perfecte tweedehands tractor te koop, ook tractoronderdelen en tweedehands verreikers maken deel uit van ons gamma. Loopt er iets mis met uw machine? Onze gepassioneerde medewerkers voeren graag een onderhoud uit voor u, zodat u meteen weer aan het werk kunt. Met meer dan 20 jaar aan ervaring op de teller bent u bij ons in goede handen.

Vraag om meer informatie over onze tweedehands tractoren

Wij staan voor u klaar wanneer u interesse heeft in een tweedehands tractor die te koop staat bij ons bedrijf. Ons bedrijf heeft een antwoord klaar op al uw vragen, zodat u perfect weet waar u voor staat. Neem gerust contact op via het online contactformulier of bel even naar het nummer +32 (0) 52 52 74 45.

Service op korte termijn

De oplossing voor u

Herstellingen ter plaatse

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

VDK Technix