Neem contact met ons op!

Interesse in onze producten? Machines die hersteld moeten worden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Home » Hydrauliek onderdelen

Hydrauliek onderdelen

De beste hydrauliek onderdelen koop u bij een specialist. Een specialist zoals VDK-Technix BVBA te Zele, in de omgeving van Gent. Wij zijn een ervaren zaak met maar liefst 15 jaar aan ervaring. Hierdoor bieden wij u te allen tijde topservice aan en geven we een eerlijk en deskundig antwoord op al uw vragen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het nodige onderhoud aan uw machines en apparaten.

De beste hydrauliek onderdelen van topmerken

Door onze ruime ervaring binnen het werkveld weten wij welke onderdelen goed zijn. Hierdoor vindt u bij ons enkel onderdelen van topmerken. Gaat u bijvoorbeeld voor hydrauliekslangen en hydrauliek cilinders van GRANIT? Of gaat uw voorkeur uit naar onderdelen van Kramp? Wij luisteren graag naar uw wensen en behoeften, om daarna de juiste hydrauliek onderdelen voor uw tractor of machine te selecteren.

Laat het ons weten als u vragen heeft

Het is begrijpelijk dat u eerst de nodig informatie wenst te ontvangen voordat u verschillende hydrauliek onderdelen gaat kopen voor uw nieuwe of tweedehands machines. We geven u deze informatie graag. Stel uw vragen via het online contactformulier, via kris@vdk-technix.be of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +32 (0) 52 52 74 45. Uiteraard beantwoorden wij ook graag vragen over de service die wij u op het gebied van onderhoud aanbieden.

Service op korte termijn

De oplossing voor u

Herstellingen ter plaatse

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht