Neem contact met ons op!

Interesse in onze producten? Machines die hersteld moeten worden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Home » Hydrauliek onderdelen

Hydrauliek onderdelen

De beste hydrauliek onderdelen koopt u bij een specialist, zoals VDK-Technix BVBA te Zele, in de omgeving van Gent. Wij zijn een ervaren zaak met maar liefst 15 jaar aan ervaring. Hierdoor bieden wij u te allen tijde topservice aan en geven we een eerlijk en deskundig antwoord op al uw vragen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het nodige onderhoud aan uw machines en apparaten.

De beste hydrauliek onderdelen van topmerken

Wilt u bijvoorbeeld graag investeren in hydrauliekslangen en hydrauliek cilinders van GRANIT? Of gaat uw voorkeur uit naar onderdelen van Kramp? Door onze ruime ervaring binnen het werkveld weten wij welke onderdelen goed zijn. Hierdoor vindt u bij ons in Zele enkel onderdelen van topmerken. Wij luisteren graag naar uw wensen en behoeften, om daarna de juiste onderdelen voor uw tractor of machine te selecteren.

Contacteer ons bij vragen over hydrauliek onderdelen

Het is begrijpelijk dat u eerst de nodige informatie wenst voordat u verschillende onderdelen gaat kopen voor uw nieuwe of tweedehands machines. We geven u deze informatie graag. Stel uw vragen via het online contactformulier, via kris@vdk-technix.be of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar +32 (0) 52 52 74 45. Uiteraard beantwoorden wij ook graag vragen over de service die wij u op het gebied van onderhoud aanbieden.

Service op korte termijn

De oplossing voor u

Herstellingen ter plaatse

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

VDK Technix