Neem contact met ons op!

Interesse in onze producten? Machines die hersteld moeten worden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Home » Manitou te koop

Verreiker te koop

Zoekt u een vorkheftruck van Manitou die te koop staat bij één van de betere dealers? Dan maken wij bij VDK-Technix BVBA te Zele, in de omgeving van Gent, graag kennis met u. Wij zijn dé specialist op het gebied van vorkheftrucks, tractoren en bijpassende onderdelen. Met meer dan 15 jaar ervaring binnen de branche kunt u ervan uitgaan dat wij u topservice en betrouwbaar advies bieden. Ontvangt u binnenkort het advies van ons?

U vindt bij ons de beste Manitou vorkheftrucks die te koop staan

U kent het merk Manitou zeker als u werkt met vorkheftrucks. Het topmerk is wereldleider in de verkoop van alle terreinvorkheftrucks. De trucks zijn een geweldige uitkomst op het gebied van de land- en bosbouw en de industrie. Wij bij VDK-Technix BVBA hebben als één van de betere dealers jarenlange ervaring met de verkoop van deze machines én met het herstellen van diverse Manitou vorkheftrucks. Hierdoor kunt u ook voor het nodige reparatiewerk bij ons terecht. Als specialist in landbouwmachines beschikken wij over de modernste diagnoseapparatuur en garanderen we niets minder dan topservice.

Kom langs voor passend advies

Bent u benieuwd of er nog een Manitou vorkheftruck te koop staat bij VDK-Technix BVBA; één van de beste dealers in België? Wij vertellen u graag meer! Uiteraard is het logisch dat u eerst de nodige informatie wenst te ontvangen voordat u overgaat tot de aankoop van een vorkheftruck of een verreiker. Stel al uw vragen via het online contactformulier of door een e-mail te sturen naar kris@vdk-technix.be. Als u liever belt naar een van de betere Manitou dealers, zijn we bereikbaar op het nummer +32 (0) 52 52 74 45.

Service op korte termijn

De oplossing voor u

Herstellingen ter plaatse

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht