Neem contact met ons op!

Interesse in onze producten? Machines die hersteld moeten worden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Home » Storti te koop

Storti te koop

Bent u op zoek naar een hoogwaardige Storti voermengwagen die te koop staat? Dan helpen de professionals van VDK-Technix BVBA in Zele, niet ver van Gent, u met veel plezier verder. Storti is en blijft een van de meest toonaangevende merken binnen de land- en tuinbouwsector. Alle voermengwagens hebben een lange levensduur en zijn gemaakt van de beste materialen. Investeren in een Storti die te koop staat is altijd de moeite waard.

Welke Storti die te koop staat kiest u?

Dankzij de eigenschappen van een Storti voermengwagen geniet u van een eenvoudiger proces. Het verlaagt de voederkosten én speelt een belangrijke rol in de arbeidstijd. Wij hebben Storti machines te koop staan in allerlei verschillende uitvoeringen. Denk bijvoorbeeld aan zelfrijdende, zelfladende of getrokken wagens. Welke Storti machine die wij te koop aanbieden kiest u? De medewerkers van VDK-Technix BVBA in Zele staan u bij met raad en daad. Wilt u graag meer weten over het merk Storti? Of bent u benieuwd naar de toepassingen van een Sulky kunstmeststrooier of een voermengwagen? Bij ons rekent u op professioneel advies.

Reken op ons deskundig advies

Heeft u nog vragen voor ons? Of heeft u hulp nodig met het vinden van de juiste machine? Ons team staat voor u klaar. Stuur een e-mail naar kris@vdk-technix.be, bel ons op het nummer +32 (0) 52 52 74 45 of laat uw gegevens achter via het online contactformulier. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk aan de slag kunt.

Service op korte termijn

De oplossing voor u

Herstellingen ter plaatse

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

VDK Technix