Neem contact met ons op!

Interesse in onze producten? Machines die hersteld moeten worden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Home » Trekker kopen

Trekker kopen

Bent u van plan om binnenkort een trekker te kopen? Dan is het verstandig dat u kiest voor een model van topkwaliteit dat volledig aansluit bij uw wensen en behoeften. Bij VDK-Technix BVBA te Zele, in de omgeving van Gent, gaan we graag met u om tafel zitten om naar uw behoeften te luisteren. Dankzij ruim 15 jaar ervaring binnen het vak geniet u bij ons van passend en professioneel advies.

Een trekker kopen met bijpassende accessoires

Wilt u naast een trekker ook bijpassende accessoires kopen? Ook dan zijn wij dé partij voor u. Wat dacht u van een Kramp bekledingshoes voor uw trekkerstoel of een accubak van het merk GRANIT? Wilt u graag een trekker kopen, maar weet u niet zeker of een nieuw exemplaar passend is binnen uw budget? Naast nieuwe modellen verkopen wij ook tweedehands machines. Neem hiervoor gerust contact met ons op, zodat we voor u na kunnen kijken of we op dit moment een trekker beschikbaar hebben die bij uw wensen en behoeften aansluit.

Stel de nodige vragen telefonisch of via een contactformulier

Komt u spoedig ons aanbod aan tweedehands machines bekijken? Of heeft u vragen over bijvoorbeeld specifieke Bepco onderdelen uit onze webshop? Contacteer onze werknemers in Zele dan via het online contactformulier of bel ons op het nummer +32 (0) 52 52 74 45.

Service op korte termijn

De oplossing voor u

Herstellingen ter plaatse

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht

VDK Technix