Neem contact met ons op!

Interesse in onze producten? Machines die hersteld moeten worden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen!

Home » Trekker kopen

Trekker kopen

Bent u van plan om binnenkort een trekker te kopen? Dan is het verstandig dat u kiest voor een model van topkwaliteit dat volledig aansluit bij uw wensen en behoeften. Bij VDK-Technix BVBA te Zele, in de omgeving van Gent, gaan we graag met u om tafel zitten om naar deze wensen en behoeften te luisteren. Zodoende komen wij met een passend advies dat wij kunnen geven op basis van ruim 15 jaar ervaring binnen het vak.

Een trekker kopen met bijpassende accessoires doet u bij dé specialist

Wilt u naast een trekker ook bijpassende accessoires kopen? Ook dan zijn wij dé partij voor u. Wat dacht u van een Kramp bekledingshoes voor uw trekkerstoel of een accubak van GRANIT? Wilt u graag een trekker kopen, maar weet u niet zeker of een nieuw exemplaar passend is binnen uw budget? Naast nieuwe modellen verkopen wij ook tweedehands machines. Neem hiervoor gerust contact met ons op, zodat we voor u na kunnen kijken of we op dit moment een trekker beschikbaar hebben die bij uw wensen en behoeften aansluit.

Stel de nodige vragen telefonisch of via een contactformulier

Komt u spoedig ons aanbod aan tweedehands machines bekijken? Of heeft u een vraag over een specifiek onderdeel, bijvoorbeeld van Bepco, uit de webshop? Contacteer ons dan via het online contactformulier of bel ons op het nummer +32 (0) 52 52 74 45.

Service op korte termijn

De oplossing voor u

Herstellingen ter plaatse

Contactformulier

  • Velden met een * zijn verplicht